Салон за красота "Хипноза"

Салон за красота "Хипноза"

Салонът предлага SPA-терапии за коса, ръце и крака, фризьор, маникюр, педикюр и професионален грим.

Телефони за контакти:
Зори- фризьор:
0899195750, Евелина- маникюр: 0896206323

www.zornica-stoycheva.com

 

 

 

Гр. Кюстендил, ул."Мориц Леви"№1